DOGGY

Kvalitetsfôr fra Skandinavias ledende produsent

Doggy AB er vår leverandør og samarbeidspartner på hunde-og kattefôr. Fabrikken er Skandinavias største produsent og har produsert hundefôr siden 1904. Doggy er også markedsleder i Sverige.Kvalitet har alltid hatt høy prioritet. Doggy-fabrikken var den tredje fôrfabrikken i verden som ble ISO 9001-sertifisert.I tillegg til et ernæringsmessig riktig fôr, legges det stor vekt på riktige råvarer, balansert sammensetning og smak. Siste nytt er bruk av ferskt kjøtt. Dette gir fôret en spesiell god fordøyelse og smak. Innblanding av linfrø og maiskim i hundefôret gir et optimalt forhold mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer som gir hunden elastisk hud og en glansfull pels. Alle råvarer er GMO-frie.Hunder er individualister akkurat som oss mennesker. Noen har høy forbrenning og kan få fri tilgang på fôr uten at de legger på seg, mens andre må få begrensede mengder for å ikke bli overvektige.

Bak på sekkene er det angitt veiledende fôrmengder pr. dag til hunder av ulik alder og vekt, men den viktigste rettesnoren er likevel hundens hold. Den skal verken være mager eller overvektig. Unge hunder som fôres slik at de vokser for fort kan blant annet få skjelettlidelser når de blir voksne. Eldre hunder som blir overvektige vil kunne få belastningsskader og økt risiko for sukkersyke og visse typer kreft.

Fôret kan gis enten tørt eller oppbløtt. Det enkleste er å gi fôret tørt. Bløter du fôret må du være ekstra omhyggelig med renhold av matskåla, slik at det ikke samler seg opp bakterier.

Husk at hunden alltid skal ha tilgang på rent, friskt vann.

Doggy-blandingene inneholder alt hunden din trenger. Det er ikke behov for andre ting i tillegg.

I tillegg til sin gode kvalitet er prisen godt under det du kan sammeligne den med.Kom innom å få en positiv overaskelse når det gjelder pris og kvalitet.

Doggy hundemat selges i 18kg sekker. tørrfor, så når du sammenligner priser må du være klar over dette slik at sammenligningene blir riktige.