Products / Services

Preamble: Roin convallis dignissim tincidunt. Nunc maximus in risus quis ultrices.
Vestibulum pellentesque hendrerit est, a vehicula erat eleifend non.

Vippbart førervernetak EPS

vippbare førervernstaket eps (Easy Protection System).  Med få håndgrep kan eps (Easy Protection System) forberedes for en lav gjennomkjøringshøyde

Full oversikt

Masse beinplass, oversiktlig innordnede kombiinstrumenter, komfortabelt førersete og optimal sikt til . En arbeidsplass som motiverer og støtter føreren i alle retninger.

Justerbar rattstamme

Rattstammen kan avhengig av førerens krav stilles inn individuelt. Dermed garanteres det at enhver fører kan jobbe ergonomisk og uten å bli sliten på maskinen.

Ergonomisk joystick

Joysticken ligger sikkert og komfortabel i én hånd. Styringen er robust og fintfølende samtidig. Dermed har du alltid maskinen og de viktigste funksjonene under kontroll.

Enkelt motorpanser

Motorpanseret kan åpnes bakover for regelmessig service- og vedlikeholdsarbeid med kun et håndtak. Hydraulikkoljetank, luftfilter, motoroljepåfylling, peilepinne og frostvæske er dermed enkelt og hurtig tilgjengelig.

Vippbar førerhytte

Unikt fra Weidemann: Det vippbare førerhytten gjør det mulig med ukomplisert tilgang til motor, hydraulikksystem og elektrisk system. Vedlikehold og service er ekstremt lett!

Lett tilgjengelige smørepunkter

Alle smørepunktene på maskinen skal smøres regelmessig, da dette er unngåelig for riktig og effektivt vedlikehold og verdi opprettholdelse av maskinen. For å spare tid og lette arbeidet ligger alltid smørepunktene hos Weidemann i en lett tilgjengelig posisjon. Som ekstrautstyr er et sentralsmøreanlegg tilgjengelig – som overtar smøringen for deg.

Korte slanger

På Weidemann-maskiner sørges det for korte hydraulikkslangelengder – slangene er delt på flere steder. Hvis en hydraulikkslange må skiftes, må dermed ikke hele slangen i hydraulikkretsløpet skiftes ut, bare den aktuelle delen. Dette gjør at jobben blir gjort kjapt og kostnadsbesparende.

Differensial 

100% Differensial sperre gir maksimal bruddkraft og motorkraft når det er nødvendig, og holder dekk slitasje på et lavt nivå når den er koblet fra under normal drift

Weidemann`s Knekkpendel

Ryggraden i Weidemanns design: Den legendariske knekkpendelen. Alle fire hjul har konstant kontakt med bakken og maskinen beveger seg med maksimal bruddkraft. Det gjør også maskinen veldig manøvrerbar.

2 Streke løftesylindere

Alle Hoftrac-modeller og hjullastere fra Weidemann er designet med to løftesylindere. Dette sikrer optimal belastningsfordeling på lastarmen. Den samlede lastenheten blir mer stabil. Størrelsen på løftesylindrene er dimensjonert etter maskinens størrelse.

Prefekt tilpasset P-kinematikk

Den forskjøvne lastesvingarmen er konstruert spesielt stabil og forvridningsstiv. Hos Weidemann blir kinematikken tilpasset størrelsen på maskinen - dette garanterer de optimale kraftforholdene for hver maskin. Fordelen til P-kinematikken ligger i en nøyaktig parallellføring over hele løfteområdet.

Lengre lastesvingarm

Hos Weidemann får du som ekstrautstyr på Hoftrac-modellene utstyres med en lengre lastesvingarm. Gjennom den lengre lastesvingarmen oppnår du ganske enkelt og ukomplisert en økt slaghøyde og må ikke veksle direkte til en større maskin.

Høykvalitets pulverlakk

Kvalitet gir merverdi. Hovedkjennetegnet ved Weidemanns kvalitetskrav er pulverlakk. I motsetning til tradisjonell våt lakkering forlenger den levetiden betydelig og er mer effektiv og samtidig miljøvennlig

Dekk

De optimale Dekkene for ethvert underlag – for din Weidemann  er det ett stort utvalg av ulike Dekk.  Vi hjelper deg med å finne riktig dekk til deg.

Tilleggsutstyr

Bruk maskinen din som multiverktøy - for din Weidemann står det et stort utvalg av utstyr til disposisjon. Hvilket utstyr som passer på hvilken maskin hjelper vi deg med.

Weidemann 1160 tak

Sikkerhetstak som også beskytter deg mot været.

Weidemann 1160 EPS

Weidemann 1160 EPS (Easy Protection System) modell med  sammleggbart tak

Weidemann 1160 Førerhytte

Komfort hytte der brukervennlighet og luksus står i førersete. 

Testimonials

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson